Formatges de Lluçà participa al Canti La Font – Sobremunt 16 de juliol

CantiLaFont

El Canti La Font és un petit festival de cultura i gastronomia fet des del cor i que té lloc al Lluçanès durant una tarda, vespre i nit de juliol.

Cada any itinera a una font diferent o espai per descobrir dins de la nostra petita comarca, per revalorar racons perduts o llocs que passen desapercebuts però que acostumen a ser indrets plens de màgia i que fan sentir bé.

Un cop triats amb cura, només falta vestir-los amb amor i crear la sinèrgia perfecte entre una proposta cultural de qualitat i una proposta culinària per llepar-se els dits.

El festival apropa creacions musicals i també escèniques – com circ o dansa- que aporten nous llenguatges, que estan fetes des de l’ànima i que volen despertar els sentits. Amb una programació acurada i pensada per a cada ocasió depenent de l’espai on es situa, es destaca la combinació entre artistes més consolidats i nous projectes que fa poc que han vist la llum.

Tot acompanyat d’una oferta gastronòmica de qualitat de productes locals del Lluçanès, que ofereix tapes a preus assequibles i vins ecològics de la terra, que pretenen fer d’aquest moment de trobadaa la fresca, un moment per recordar.

El Canti La Font, és jove i fresc i amb només tres anys de vida s’ha consolidat com la cita indispensable de l’estiu al Lluçanès, aquest territori, tan pur, tan net, tan clar.

Més informació: www.cantilafont.cat