.

“Som una família que gestionem una explotació ramadera i una petita formatgeria a Lluçà 

.

QUÈ FEM?

Elaborem formatges de llet crua del nostre propi ramat de cabres que pasturen a la nostra finca a Lluçà.

.

Controlem l’alimentació de les cabres, el maneig, la munyida, el transport, i el procés i elaboració dels nostres formatges garantint-ne la seva qualitat. El fet de complementar les activitats ramadera i formatgera permet regular, controlar i garantir un subministrament constant de matèria primera de qualitat.

Així mateix venem els nostres formatges a la mateixa formatgeria i en comerços de proximitat sota el segell de Venda de Proximitat dels productes agroalimentaris: venda directa i circuit curt.

EL NOSTRE PROJECTE

Projecte integral d’elaboració d’un producte agroalimentari de qualitat, artesanal, natural i sostenible.

.

Apliquem una filosofia de producció ramadera i agroalimentària auto produïda, utilitzant els recursos disponibles que són gestionats de manera sostenible i autònoma. Ens produïm els ferratges (alfals i trepadella), complements en l’alimentació de les cabres, que fixen nitrogen a la terra i així no necessitem tirar purins als camps.

.

CUIDEM EL TERRITORI

La pastura és la base de l’alimentació del nostre ramat.

.

És, per tant, una de les activitats importants que tenim en compte per garantir la qualitat de la llet que ens serveix per a l’elaboració del formatge artesanal. La pastura als camps, feixes i bosc es base en el maneig tradicional en extensiu del ramat.

La pastura als boscos permet millor l’estat del sotabosc, i d’aquesta manera contribuïm a tenir uns boscos nets i incidir en la prevenció dels incendis forestals.

No tirem herbicides ni pesticides als camps, afavorint d’aquesta manera la biodiversitat a la finca, cuidant l’entorn, la fauna i la flora.

.