.

“Coneix el nostre projecte de ben a prop i assaboreix els nostres formatges

.

Activitats per a famílies

Ruta de la Llet. Visita la nostra granja!

.

Formem part de la Ruta de la Llet. Una proposta turística agroalimentària del Lluçanès que permet visitar a diferents productors i elaboradors de llet, formatges i/o productes làctics. Aquesta iniciativa ofereix la possibilitat de conèixer les explotacions ramaderes de vaques, cabres i ovelles, a través d’una visita guiada a les explotacions i obradors, i fer un tast dels propis productes. Així mateix, la ruta integra allotjaments i restaurants que ofereixen un plat amb els productes de la ruta.

[Fulletó en PDF]


Organitzem VISITES GUIADES per conèixer el ramat de cabres de pastura que tenim a Lluçà.

Durant la visita expliquem com treballem a pagès, quines feines fem al ramat, al camp, a la formatgeria, i quines eines i maquinària utilitzem. El nostre és un projecte sostenible i respectuós amb el medi ambient!

Finalment oferim un tastet dels nostres formatges únics, elaborats amb llet crua del nostre propi ramat de cabres,  en un entorn únic, a 150m del Monestir Romànic i als peus del Castell de Lluçà.


  • L’activitat té una durada aproximada de 1h
  • El preu és de 10€/persona adulta (a partir de 4 adults) – infants gratuïts fins a 12 anys. En cas de ser entre 1 i 2 persones el preu és de 40€.
  • Cal reserva prèvia al telèfon 619.72.80.79

.

ACTIVITAT RETALLABLE

Fes un ramat de cabres

.

Ara pots fer tot un ramat de cabres alpines i pirinenques: descarrega el PDF, imprimeix, retalla, doblega seguint les línies discontinues i enganxa! Pots fer una foto i etiquetar-nos a les xarxes socials (twitter, instagram i facebook).

Retallable Cabra Alpina – PDF

Retallable Cabra Pirinenca – PDF