Vols fer un regal diferent? Regala una experiència única

Ara pots adquirir un Val Regal per a regalar una visita a Formatges de Lluçà que combina experiència, descobriment de la vida a pagès i degustació dels formatges d’elaboració pròpia.

El Val Regal, per a dues persones, de 25€, consisteix en una visita d’entre 60 a 90 minuts:

  • Visita a la granja de cabres pirinenques: descobrir com treballem, l’ofici de pastor, les feines que fem al camp i a la formatgeria, i quines eines i maquinària utilitzem. El nostre és un projecte sostenible i respectuós amb el medi ambient!
  • Tast de formatges d’elaboració pròpia: Tastet de formatges elaborats a la nostra formatgeria (formatge madurat, de pasta tova, tupí o de quallada làctica, depenent de l’època de l’any)
  • El tastet s’acompanyarà amb copa de vi seleccionat per maridar els nostres formatges.

Els vals regals estan pensats per a 2 persones adultes, les quals poden anar acompanyades de menors de 12 anys de forma gratuïta. Per acompanyants majors de 12 anys caldrà pagar un suplement de 8€/acompanyant.

Podeu fer la reserva dels Vals Regals al següent FORMULARI DE RESERVA i contactar amb nosaltres (619 72 80 79) per concretar dia i hora de recollida. També hi ha la opció d’enviament del val regal de forma digital.

El termini per fer efectiu el val regal és el desembre de 2019.