Obrim les portes pel Benvinguts a Pagès 2017

Per segon any consecutiu obrim les portes de Formatges de Lluçà durant el cap de setmana del Benvinguts a Pàgès, 3, 4 i 5 de juny, per tal d’ensenyar i explicar la feina diària que fem a l’explotació agro-ramadera, a obrador de formatges artesans de llet crua de cabra pirinenca, així com tastar el nostre producte i poder-ne comprar!!

Els horaris de la jornada Benvinguts a Pagès són: dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h i dilluns de 10h a 14h. Organitzarem les visites guiades cada hora en punt o cada mitja hora, depenent del flux de visitants.

Abans de venir, tingueu en compte la Guia de Viatge i planifiqueu les visites!!

PRESENTACIÓ

Som una explotació ramadera i petita formatgeria artesana a Lluçà, Lluçanès. Elaborem formatges de llet crua amb llet del nostre propi ramat de cabres pirinenques que pasturen diàriament a les vessants boscoses a la vall de Merlès. Controlem l’alimentació de les cabres, el maneig, la munyida, el transport, i el procés i elaboració dels nostres formatges garantint-ne la seva qualitat. Així mateix, venem els nostres formatges a la mateixa formatgeria i en comerços de proximitat.

Al Lluçanès som 6 explotacions, 2 restaurants i 1 allotjament que enguany participem en aquesta jornades de portes obertes, ensenyant els animals, horta, camps, obradors,… Planifica’t la visita i vine!