Tornem a obrir les portes pel Benvinguts a Pagès – 2018

Els propers dies 9 i 10 de juny tornem a obrir les portes a la granja en el marc del Benvinguts a Pagès. Aquest edició del 2018 serà el tercer any consecutiu en què hi participem, és a dir des dels seus inicis!

Descobrir el què menges des de l’origen i apropar la vida a pagès, les feines, tasques diàries, a les persones que  visitin les explotacions agrícoles i ramaderes, cellers, formatgeries, horts, és l’objectiu d’aquest extens cap de setmana en què obriran les portes més de 100 explotacions a tot Catalunya.

  • A Formatges de Lluçà oferirem visites guiades i gratuïtes a les hores en punt: dissabte i diumenge a les 10h, 11h, 12 i 13h de matí i 16h, 17h i 18h de la tarda. A la visita donarem a conèixer les tasques diàries que realitzem amb el ramat de cabres pirinenques, el maneig extensiu i la reivindicació de l’ofici de pastor, les feines del camp, la maquinària que utilitzem, i la filosofia d’agricultura i ramaderia sostenible i autoproduïda .
  • Una bona oportunitat per descobrir i posar en valor la feina a pagès
  • Així mateix es podrà fer un tastet de formatges i es podran comprar els diferents tipus de formatges que elaborem durant tot el cap de setmana!
  • Per cert, si sou membres del Club Súper 3, identifiqueu-vos amb el carnet i us lliurarem un obsequi.

Al Lluçanès som 3 explotacions que obrirem les portes, 1 restaurant on poder menjar amb productes del territori i 6 allotjaments per poder descansar. Pels més menuts hi haurà un taller de fer pa!!  Feu la vostra reserva! 

Abans de venir, però cal tenir algunes consideracions en compte:

  • No cal reserva prèvia, tot i que si sou un grup nombrós caldria avisar (T. 619 72 80 79)
  • Us recomanem que estigueu pendents de les previsions meteorològiques i que aneu preparats per anar al camp (roba i calçat adequat i còmode, paraigües o barret de sol, etc.)
  • No es permetrà fumar
  • No s’acceptaran animals de companyia

Podeu consultar la guia de viatge per venir al Benvinguts a Pagès aquí