Participem a la jornada tècnica (PATT) de la Fira de l’Hostal del Vilar

La jornada es celebrarà el proper divendres 30 de setembre a Sant Boi de Lluçanès (Local Social – El Centre). Emmarcat dins el curs d’especialització en formatgeria artesana, la jornada comptarà amb una ponència on es parlarà de cap on es dirigeix el món formatger: innovació i tendències, per part de Francesc Portet de Caseus Afinadors; i també hi haurà una taula rodona amb formatgers artesans, sorgits de projectes que han fet realitat part dels antics alumnes que han passat pels diferents cursos que ha organitzat el Consorci del Lluçanès:

Jordi Compte – Formatges de Lluçà SL

Adrià Blay – Vaqueria d’Osona

Sílvia Rodríguez – Murgó Formatges

Roger Riudavets – Formatges Riudavets

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Ramon Lluís Lletjós, director de Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a la Catalunya Central.

“El món formatger és un sector a l’alça amb un fort potencial per a explotacions de boví, oví i cabrum que volen millorar i diversificar les seves rendes agràries.

Amb aquesta visió, el Consorci del Lluçanès des del 2013 ofereix cursos de formació en formatgeria que han tingut una acollida notable i unes dades d’inserció i emprenedoria importants.

En aquesta jornada coneixerem alguns dels projectes que s’han fet realitat, per part d’alumnes d’aquests cursos, tots amb característiques de productes artesans i de qualitat”

Més informació: www.producteslocals.llucanes.cat