Formatges de Lluçà: el formatge de cabra pirinenca

“Vam visitar en Jordi, la Marta, la Bruna i en Martí. Una família dedicada al pasturatge de cabres i elaboració de formatges artesans per conèixer una mica millor la realitat de l’ofici i descobrir 3 tècniques diferents per quallar la llet i produir formatge”.

Així comença l’article que ens va dedicar Òscar Gómez, periodista de Gastronosfera. Un article molt aproximat a la nostra realitat, ben redactat i ple de detalls que precisos que expliquen el nostre petit projecte; un projecte que integra i combina la ramaderia, l’agricultura i l’elaboració de formatges artesans de cabra pirinenca.

El nostre projecte està farcit de valors afegits entorn a la qualitat del producte, el respecte al territori, l’entorn, als animals a través d’una producció local, sostenible i auto produïda!

Us deixem amb l’article sencer “Formatges Lluçà: el formatge de cabra pirinenca“, Òscar Gómez. Gastronofera. 17/10/2017